Hívjon bizalommal: +36 30/ 407 - 8030 vagy +36 30/915 - 6588

Berendezéseinkkel bármilyen jellegű fúrást el tudunk végezni, valamint a kívánt területen a térségnek és a földtani viszonyoknak megfelelően a maximális vízhozamot tudjuk garantálni.

Berendezéseink, amelyek a fúrásokhoz szükséges Mélyfúrási Alkalmassági Bizonyítvánnyal rendelkeznek:

– 1- BA- 15- B típusú fúróberendezés

– URB – 2,5 –A típusú fúróberendezés

Az általunk alkalmazott fúrástechnológiák:

Jobböblítéses rotary fúrástechnológia: Az öblítő folyadék egy cirkulációs pályán kering. Az öblítő folyadék keringetése mély fúrások esetén jobb/egyenes öblítés. Ennek során a szivattyú által felszívott folyadék a fúrószáron áramlik le a talpig, majd ott megfordulva a gyűrűs térne keresztül áramlik tovább a felszínre.

Bal / fordított öblítéses fúrástechnológia: Itt az öblítő folyadék általában gravitáció hatására bekerül a gyűrűs térbe, ahonnan a fúrócsőben lévő nyomáscsökkenés hatására a talpnál irányt váltva a fúrócsövön visszajut az ülepítő rendszerbe. A technológia előnye, hogy nem terheli nyomás a réteget és nagy hozamú, laza kőzetű földtani környezetben fúrandó kutaknál alkalmazható előnyösen ez a technológia.

Légöblítéses/légkalapácsos fúrástechnológia: A talpra forgó- ütő mozgást végző kalapács „felőrli/felpattintja” a kőzetet és nagy mennyiségű levegő áramoltatásával a felszínre hozza azt, így alkalmazási területe elsősorban a karsztban létesítendő kutakra koncentrálódik. Előnye hogy a repedések elérésekor az öblítő közegben a víz jelenléte azonnal észlelhető így az egyik legjobb hatásfokkal működő technológia.


Kapcsolat
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Kinizsi u. 24.

Mobil: +36 30/ 407 - 8030
E-mail: info@crystaldrill.hu
Galéria
Copyright © Crystal Drill Kft. Minden jog fenntartva. wwww.crystaldrill.hu Készítette: